OK...a zašto ne učiš s Tell me more?Instinct wrote:Sve stranice koje sam našla imaju neke glupave tečajeve,ili samo par lekcija ili sve nešto blesavo :/
Online učenje stranog jezika
- B. Cause
- Tekla sam rnfa
Re: Online učenje stranog jezika
- Instinct
- World of palpitation.
A zašto mi nisi to prije rekla?B. Cause wrote:OK...a zašto ne učiš s Tell me more?Instinct wrote:Sve stranice koje sam našla imaju neke glupave tečajeve,ili samo par lekcija ili sve nešto blesavo :/
"Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
Sa mnom je čudno čak i umrijeti, jer ja se ne završavam. "
- B. Cause
- Tekla sam rnfa
Pa ono...nisam gledala topic Aj' da ti pogledam jel imam doma tečajeve...htjela sam sebi skinuti al' nemam pojma jesam li...da se ne koprcaš bezze iako je zabavno
- Instinct
- World of palpitation.
Može,hvala ti.
- Arizona
- penzionerka
Besplatne stranice se "pokvare" ubrzo, traze novce ako nemaju sponzora.B. Cause wrote:OK...a zašto ne učiš s Tell me more?Instinct wrote:Sve stranice koje sam našla imaju neke glupave tečajeve,ili samo par lekcija ili sve nešto blesavo :/
B.Cause jel" dozvoljavaju skidanje lekcija besplatno? Ako da, otkrij mi tajnu, nisam bas bila strpljiva tokom pretrage i nisam uspjela s Rosetta Stone nista besplatno skinuti.
- B. Cause
- Tekla sam rnfa
Khm khm...Arizona wrote:B. Cause wrote:Besplatne stranice se "pokvare" ubrzo, traze novce ako nemaju sponzora.
B.Cause jel" dozvoljavaju skidanje lekcija besplatno? Ako da, otkrij mi tajnu, nisam bas bila strpljiva tokom pretrage i nisam uspjela s Rosetta Stone nista besplatno skinuti.
- Instinct
- World of palpitation.
Ja odustajem od ovog.
- Arizona
- penzionerka
Izgleda da nam nema druge nego te poslati u Italiju na obuku.Instinct wrote:Ja odustajem od ovog.
- Instinct
- World of palpitation.
Može,otvoriti mi posebnu temu i račun gdje će se skupljati novci.
- B. Cause
- Tekla sam rnfa
Imam...imam...talijanski, španjolski, njemački, arapski, francuski, engleski...
- honky
- sous chef
Nije online, ali daleko najbolji self-study tečaj stranog jezika je Michel Thomas metoda ( često ju koriste je glumci, diplomati, poslovni ljudi i svi kojima je cilj čim brže usmeno komunicirati na jeziku koji žele naučiti). Drndala sam 3 mjeseca po Pymsleuru i užasno sporo to ide, lekcije su po pola sata i vrlo su old-school strukturirane: repeticija, repeticija i još repeticije. Na kraju sam "nabavila" MT i komotno mogu reći da sam nakon tjedan dana usvojila više toga nego sa Pymselurom u 3 mjeseca. Nakon toga sam se odlučila držati samo te metode i trenutačno završavam njihov zadnji stupanj.
Dakle, svima koje žele čim prije guknuti na izabranom jeziku i samostalno komunicirati -izražavati se i tvoriti vlastite rečenice na temelju naučenog volabulara, toplo preporučam
1. MT
2. Neku vocabulary building aplikaciju/platformu (ja koristim http://www.memrise.com, fora je jer koristi liste sa korisnicima iz cijelog svijeta, pa u svakom trenutku možete vidjeti kako ste rangirani i natjecati se za "bodove". Da, znanje po sebi bi trebala biti dovoljna nagrada, ali ako je netko kompetitivne prirode, ne mre štetiti.
3. Komunicirati sa izvornim govornicima čim više.
4. Akvizicija jezika je živ i dinamičan proces - have fun with it!
Dakle, svima koje žele čim prije guknuti na izabranom jeziku i samostalno komunicirati -izražavati se i tvoriti vlastite rečenice na temelju naučenog volabulara, toplo preporučam
1. MT
2. Neku vocabulary building aplikaciju/platformu (ja koristim http://www.memrise.com, fora je jer koristi liste sa korisnicima iz cijelog svijeta, pa u svakom trenutku možete vidjeti kako ste rangirani i natjecati se za "bodove". Da, znanje po sebi bi trebala biti dovoljna nagrada, ali ako je netko kompetitivne prirode, ne mre štetiti.
3. Komunicirati sa izvornim govornicima čim više.
4. Akvizicija jezika je živ i dinamičan proces - have fun with it!
“You said, 'They’re harmless dreamers and they’re loved by the people.' 'What,' I asked you, 'is harmless about a dreamer, and what,' I asked you, 'is harmless about the love of the people?"