Serije ali ne meksicke...
- honky
- sous chef
Re: Serije ali ne meksicke...
“You said, 'They’re harmless dreamers and they’re loved by the people.' 'What,' I asked you, 'is harmless about a dreamer, and what,' I asked you, 'is harmless about the love of the people?"
- Aryanim
- Alea iacta est!
gotova druga sezona Honky... nadam se da ce dalje ic...
sad vidim da je krenula serija opet i to treca sezona Spartacus... ako nekom ne smeta vise krvi u seriji, golotinje itd... ok je serija...
sad vidim da je krenula serija opet i to treca sezona Spartacus... ako nekom ne smeta vise krvi u seriji, golotinje itd... ok je serija...
"Why do we close our eyes when we pray, cry, kiss, dream?
Because the moust beautiful things in life are not seen but felt only by heart."
Because the moust beautiful things in life are not seen but felt only by heart."
- honky
- sous chef
@ Aryanim: je, išla bude treća sezona, Jessica Lange i Paulsonica su potvrdile da će glumiti u njoj. Finale je baš bilo...katarzično, pogotovo za jadnu Jude. Moram priznati da sam na scene s njom, pogotovo kad ju je Kit isčupo iz ludare i kad je umirala.
Prekrasno snimljena scena, onaj bijeli bleščeći krevet (život) i svugdje oko nje tama...
Kak se tebi svidjelo finale?
Prekrasno snimljena scena, onaj bijeli bleščeći krevet (život) i svugdje oko nje tama...
“You said, 'They’re harmless dreamers and they’re loved by the people.' 'What,' I asked you, 'is harmless about a dreamer, and what,' I asked you, 'is harmless about the love of the people?"
- Aryanim
- Alea iacta est!
ajmo dalje... sad cekam da mi krene i igra prijetolja dalje, navodno ce ju pocet emitirar u 3 mje ili pocetkom 4 mj...honky wrote:@ Aryanim: je, išla bude treća sezona, Jessica Lange i Paulsonica su potvrdile da će glumiti u njoj. Finale je baš bilo...katarzično, pogotovo za jadnu Jude. Moram priznati da sam na scene s njom, pogotovo kad ju je Kit isčupo iz ludare i kad je umirala.
uh kraj, da, ma meni super kad dode crni andeo nad nju napokon i jos ju pita dal je ovaj put spremna, nakon svih tih godina borbe... i kako su ostavili klince, da su ipak pomogli i ustvari su oni nastavili zivjet kao sasvim normalni ljudi (makar sve nenormalno oko njih bilo kad su bili bebaci...)
"Why do we close our eyes when we pray, cry, kiss, dream?
- Instinct
- World of palpitation.
Dva i pol muškarca.
"Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
Sa mnom je čudno čak i umrijeti, jer ja se ne završavam. "
Sa mnom je čudno čak i umrijeti, jer ja se ne završavam. "
- dalloway
- penzionerka
Ne blistam jer sam tako izabrala. Ne šepurim se jer volim tajne. Smijem se jer sam sretno biće. Kad šutim sa sobom se sastajem u tamnim hodnicima sebe i tada bi se trebala najviše bojati jer nagovorim se na svakojake bezobrazluke. Na sebe sam slaba.
- evaluna
- na vrhuncu
Modern family
- dalloway
- penzionerka
oni su mi funevaluna wrote:Modern family
Ne blistam jer sam tako izabrala. Ne šepurim se jer volim tajne. Smijem se jer sam sretno biće. Kad šutim sa sobom se sastajem u tamnim hodnicima sebe i tada bi se trebala najviše bojati jer nagovorim se na svakojake bezobrazluke. Na sebe sam slaba.
- seagull
- leteći punoglavac
uskoro krece treca sezona
"iluzija je prosvjetljenje;
prosvjetljenje je iluzija"
prosvjetljenje je iluzija"
- dalloway
- penzionerka
ne znam jel već netko stavljao,ali evo, za ljubiteljice skandinavskih krimića i serija sa atipičnom junakinjom
- Jarac
- penzionerka
jeste gledale The Suits?
i koliko sezona ima serija Dead like me?
i koliko sezona ima serija Dead like me?
loši dani dolaze.
loši dani dolaze sve češće.
sedimo i čekamo, misleći:
proći će.
ali dolazi dan kada
neće proći.
ostaće.
proći će.
ali dolazi dan kada
neće proći.
ostaće.
- dalloway
- penzionerka
počela sam pratiti ovo, Mads Mikkelsen mi je fejv glumac,ali ne mogu se oteti dojmu da bi to skandinavci napravili puno bolje...već me hvata strah da neću moći pogledati niti jednu američku seriju više postaju mi too much predvidljive i pretrpane nastojanjima da se izmisli bolje od boljeg,a sve nekako završi na istom ali ne odustajem za sad
dobar tek!
dobar tek!
- Jarac
- penzionerka
dalloway wrote:počela sam pratiti ovo, Mads Mikkelsen mi je fejv glumac,ali ne mogu se oteti dojmu da bi to skandinavci napravili puno bolje...već me hvata strah da neću moći pogledati niti jednu američku seriju više postaju mi too much predvidljive i pretrpane nastojanjima da se izmisli bolje od boljeg,a sve nekako završi na istom ali ne odustajem za sad
dobar tek!
ja sam odustala na prvoj epizodi.
loši dani dolaze.
proći će.
ali dolazi dan kada
neće proći.
ostaće.
proći će.
ali dolazi dan kada
neće proći.
ostaće.
- Jarac
- penzionerka
ali serija od koje nikako ne mogu odustati je grey's anatomy i idem sama sebi na zivce i serija mi ide na zivce, ali dobro, meni inace sve ide na zivce tako da....
uglavnom, zapela sam na 22oj epizodi 9te sezone i ne mogu naci dalje.
moze neka pomoc?
uglavnom, zapela sam na 22oj epizodi 9te sezone i ne mogu naci dalje.
moze neka pomoc?
loši dani dolaze.
proći će.
ali dolazi dan kada
neće proći.
ostaće.
proći će.
ali dolazi dan kada
neće proći.
ostaće.
- honky
- sous chef
Google pretraga "grey`s anatomy s09e23 torrent" upućuje na ovaj rezultat, mislim da bi trebalo šljakati, ima puno seedera:
http://kat.ph/greys-anatomy-s09e23-hdtv ... 99291.html
(Piše da je dodan torrent prije 14 h, znači friška roba=nedavno emitirano, vjerovatno zato nisi mogla naći.)
http://kat.ph/greys-anatomy-s09e23-hdtv ... 99291.html
(Piše da je dodan torrent prije 14 h, znači friška roba=nedavno emitirano, vjerovatno zato nisi mogla naći.)
- Jarac
- penzionerka
totalno je skidam
hvala
hvala
loši dani dolaze.
proći će.
ali dolazi dan kada
neće proći.
ostaće.
proći će.
ali dolazi dan kada
neće proći.
ostaće.
-
- pripravnica
neprevazidjena Californication, uvijek je mogu gledati
i sada Shameless, ko voli neobičan humor preporučujem
i sada Shameless, ko voli neobičan humor preporučujem
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.”
- Velika al Mala
- pripravnica
jep, preporukaJarac wrote:jeste gledale The Suits?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- dalloway
- penzionerka
danska krimi serija,nije mi nadmašila dosadašnje,ali sasvim solidna za pogledati.Ima cijela sezona na youtube s engleskim titlom.Evo prve epizode.
- Jarac
- penzionerka
neko gleda mozda Lost Girl? ja totalno volim tu vrstu serija sa super mocima
i btw sta je sa 25om epizodom 9te sezone grey's anatomy, nije snimljena il sta jekoji k :(
i btw sta je sa 25om epizodom 9te sezone grey's anatomy, nije snimljena il sta jekoji k :(
loši dani dolaze.
proći će.
ali dolazi dan kada
neće proći.
ostaće.
proći će.
ali dolazi dan kada
neće proći.
ostaće.
- honky
- sous chef
Preporučam svima, odlična serija, radnja se odvija u ženskoj kaznionici. Fini omjer drame i komedije, mnoštvo različitih ženskih likova - butchica, studsica, transrodne osobe (ok, samo jedna, ali vrijedna!) - za svakog ponešto.
I šećer na kraju, Laura Prepon (koje se konzumenti pop kulture možda sjećaju kao Donne iz "Ludih sedamdesetih") i njene naočale:
Ola!
Nema većih sličnosti sa OZ-om, ima puuno manje brutalnosti i više konsenzualnog sexa.
- Hidden_soul
- The root of all evil
Oh da, Laura Prepon.
Zapocela sam gledat tu seriju iz znatizelje a na kraju sam je samo i gledala zbog Laure.
Moj televizijski crush
@honky: ako ti se svidjela Orange is the new black, probaj dati sansu i australskoj seriji Wenthworth.
Isto se radi o zenskom zatvoru, isto imaju i gay lika i tako, nelose. U Australiji je u 7.mjesecu zavrseno prikazivanje 1.sezone.
Zapocela sam gledat tu seriju iz znatizelje a na kraju sam je samo i gledala zbog Laure.
Moj televizijski crush
@honky: ako ti se svidjela Orange is the new black, probaj dati sansu i australskoj seriji Wenthworth.
Isto se radi o zenskom zatvoru, isto imaju i gay lika i tako, nelose. U Australiji je u 7.mjesecu zavrseno prikazivanje 1.sezone.
"I'm a homicidal maniac, they look just like everyone else!"
- honky
- sous chef
@ Hidden: hvala na preporuci, "Wentworth" sam počela gledati prije OITNB, ali nažalost u dva navrata sam zahrkala u pola pilot epizode, pa si mislim da nije to možda za mene.
Meni je, osim LP, u "Orange" najbolji dio taj čitav dijapazon ženskih likova, različitih etniciteta, pojavnosti, rodnih/spolnih identiteta...More women of color - and keep 'em coming!
Meni je, osim LP, u "Orange" najbolji dio taj čitav dijapazon ženskih likova, različitih etniciteta, pojavnosti, rodnih/spolnih identiteta...More women of color - and keep 'em coming!
- honky
- sous chef
American Horror Story: Coven uskoro kreće sa emitiranjem.
Vremenski okviri su kojima se radnja odvija su sadašnjost i razdoblje suđenja salemskim vješticama, radnja je smještena u New Orleans, a između ostaloga bavit će se sukobom voodooa i vještica, ropstvom, opresijom nad manjinama...Ova sezona se čini, čak više nego ikad, u znaku jakih ženskih rola, uz standardnu postavu i nezaobilaznu Jessicu Lange dopeljali su i Kathy Bates i Angelu Bassett.
Vremenski okviri su kojima se radnja odvija su sadašnjost i razdoblje suđenja salemskim vješticama, radnja je smještena u New Orleans, a između ostaloga bavit će se sukobom voodooa i vještica, ropstvom, opresijom nad manjinama...Ova sezona se čini, čak više nego ikad, u znaku jakih ženskih rola, uz standardnu postavu i nezaobilaznu Jessicu Lange dopeljali su i Kathy Bates i Angelu Bassett.
- Dora
- penzionerka