Muzeji

Sve sto spada pod kulturu i umjetnost, a ne moze se svrstati u film, muziku i knjizevnost.
Alba Avis
Fuga Y Misterio
Posts: 1998
Joined: 24 Mar 2008, 18:50

Re: Muzeji

Post by Alba Avis »

And? Di ste bile? :)

Meni je bilo super, mi smo bile u MSU i Modernoj galeriji. U MSU su svirali Molestersi i bilo je puno ljudi.
Super mi je Srnec, svaki put me iznova oduševi, baš dobar poticaj da se čovjek aktivira biti pirisutan u sadašnjem obitavanju.
Relacije doticaja - poticaja, zdravo. :) U Modernoj mi je svega par eksponata odgovoralo, na kraju sam ustvrdila da je Gliha i u MSU.
Vezano za ostale okolnosti :D, nije bilo hladno, kuhano vino diže temp.
Loše je što nemaš poslije dva gdje sjesti, gutnuti, pričati... Strašno je da radi svega par mjestašca i pošto- poto moraš tamo ( ako se želiš još družiti i zabaviti), srećom postoje plinske peći :)
Nikad kao Bane!
User avatar
Andain
.
.
Posts: 2672
Joined: 11 Dec 2008, 13:19
Location: Zg

Re: Muzeji

Post by Andain »

Bila samo u MSU i bilo mi razočaravajuće pomalo; doduše, prošli smo sve kroz nekih pol sata, ali it's not my cup of tea, u principu..I ono naguravanje na početku :tomi:
''Reason is not automatic. Those who deny it cannot be conquered by it. Do not count on them. Leave them alone.'' Ayn Rand
Alba Avis
Fuga Y Misterio
Posts: 1998
Joined: 24 Mar 2008, 18:50

Re: Muzeji

Post by Alba Avis »


Festival kratkopričašica

Image


Povodom Zagorkinog rođendana Centar za ženske studije održava javno čitanje kratkih priča 25 autorica u dvije večeri.
Festival će se održati u utorak, 2. ožujka te ponedjeljak, 8. ožujka u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke u Zagrebu (Dolac 8, na vrhu desnih stepenica prema Dolcu, iz pravca Trga bana Jelačića).

Radi se o autoricama manje poznatima javnosti, a ako su i poznate, onda manje po kratkim pričama - ovo je prilika da se to promijeni.

Iz finacijskih su razloga ove godine gotovo sve autorice iz Zagreba, a od iduće se godine organizatori nadaju ugostiti autorice iz cijele Hrvatske.

Prvo čitanje održat će se u utorak, 2. ožujka (Zagorkin rođendan) od 18 do 20 sati, s pauzom od 15 minuta. Čitat će: Aida Bagić, Vesna Biga, Romana Brolih, Maja Hrgović, Dorta Jagić, Neva Lukić, Nela Milijić, Sandra Obradović, Lada Puljizević, Manuela Zlatar, Darija Žilić, Jasna Žmak i Jasenka Kodrnja. U pauzi između čitanja 2.ožujka, autorica Darija Žilić će otpjevati par jazz standarda.

Drugo čitanje održat će se u ponedjeljak, 8. ožujka (Međunarodni dan žena) od 18 do 20 sati s pauzom od 15 minuta. Čitat će Lana Derkač, Ana Đokić, Mihaela Gašpar, Renata Jambrešić Kirin, Zvjezdana Jembrih, Vlatka Jurić, Maša Kolanović, Sanja Lovrenčić, Irena Lukšić, Milica Lukšić, Renata Valentić, Vera Vujović.

Autorice će čitati po jednu svoju priču, a u zborniku će biti objavljene po dvije.

Više na: www.kratkaprica.bloger.hr
Nikad kao Bane!
Post Reply