kako vidis da je pljuskam po sajtu :DH:
a ja dolazim .. polako ali sigurno .. ona dolazi ...
subota je bila super ... ja i Mistres Brad (Heather) smo se uz We will rock you i We are the champions (queen) skinule, simulirale seks sa bejzbol palicama i lizale lopte za softbol i tako .. a sve za dobrobit lezbejskog softbol tima. Naravno da se situacija ucini zabavnijom tu je bila i moja trenutna ljubavnica kao i njena druga ljubavnica (jer su obije na timu) koja je u jednom trenutku popizdila

mislim da su joj smetale sljokice koje je nasla na ovoj ... a ja kud prodjem sljokice ostaju (tako da nema sanse da se ne zna da sam tu bila)
naravno meni nije jasno sta drami kad smo svi upoznati sa situacijom
onda se pojavi i bivsa (moje ljubavnice, ne moja, ja nemam bivse, samo sadasnje i "a da nesto smo mi imale ali smo sad super prijateljice") i naravno pocne da se ponasa posednicki, no malo izgubi fokus jer se pojavi moja Heather (Mistres Brad) i krene sa njom da se muva... u nekom trenutku se pojavi ljubavnica moje ljubavnice i krene da je poljubi, ova je odgurne jer sam ja tu (lepo sam joj rekla da se ljubi s kim hoce, nisam ja kriva sto je njoj neprijatno :? ), ja odem da ih ostavim da se u miru svadjaju ... u nekom trenutku mi se nadje jas na krilu, pojavi joj se devojka koja izjavi da mi je veliki fan i da samo nastavim da joj grabim devojku, njoj je to sve jako seksi ... a meni, meni je sve bilo jako smesno (dobro pomogle su miomirisne trave)... drama na sve strane a ja i Heather umiremo od smeha i ona me samo povuce kad krene drama (ja bih da gledam, zanimljivo mi)
inace moja trenutna ljubavnica je izjavila da njoj nije bilo tako zabavno ... ne razumem zasto ljudi sve shvataju tako preozbiljno